Om utbetaling av pengene

I prosessen med å låne penger er det ikke noe mer tilfredsstillende enn å få pengene utbetalt på konto. Prosessen tar forholdsvis kort tid og er ganske ukomplisert, men mennesker er gjerne utålmodige og skal ha pengene på konto så raskt som mulig. De aller fleste banker setter i gang prosessen med å overføre penger til din konto så raskt hele låneprosessen er ferdigbehandlet. Så lenge all dokumentasjon er riktig og tilfredsstillende, vil det ta alt fra 1-3 virkedager før pengene er overført fra kredittbanken til din konto. Hele låneprosessen tar noen flere dager, men dette er avhengig av hvilken bank du låner fra, størrelsen på lånebeløpet og altså hvis du har opplyst om alle nødvendige forhold banken trenger, for å ferdigbehandle lånesøknaden. Pengene blir utbetalt på konto Pengene blir utbetalt på konto og er disponible til å brukes. I det øyeblikket pengene kommer på konto står du helt fritt til å benytte pengene til hva du vil.

 

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker tilbyr deg en avdragsfri periode, hvor du kun skal betale på renter og slipper å tenke på tilbakebetaling. Avhengig av bank og avtalen du har inngått, så kan det være etableringsgebyret er trukket fra selve beløpet du får utbetalt på konto. Sørg derfor for å sjekke opp dette på forhånd.

utbetaling av låne penger

Tilbakebetaling. Uavhengig av om du har avdragsfrihet eller ikke, så skal de lånte pengene tilbakebetales etter den avtalen du har inngått. Når du signerer låneavtalen så vil du se det er vedlagt en tilbakebetalingsplan, som angir hvor mye du skal betale hver måned, og hvor lenge du skal betale, noe som kan være et nyttig verktøy å ha liggende.

 

Her vil du ha en komplett oversikt over hvilke forpliktelser du skal overholde. Det er viktig du overholder planen til punkt og prikke, fordi hvis ikke kan det koste deg dyrt i renter og gebyrer. Vil du et eller annet tidspunkt få besværligheter med dette r det viktig du kontakter banken sporenstreks for å finne en løsning. Dette kan være eksempelvis, at du får til en avdragsfri periode mere, eller andre løsninger. Bankene pleier å være veldig behjelpelige i slike krisesituasjoner. Andre forhold du skal tenke på er rentefradrag på skatten. Alle bankene vil hvert år sende inn en oversikt til skatteetaten, hvor det sår hvor mye du har betalt inn i gjeldsrenter. Dobbeltsjekk disse opplysningene opp mot dine egne, fordi du får fradrag på gjeldsrenter. Nå med straksbetaling vil noen banker som benytter dette sende pengene enda raskere enn før.

Super Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.
Eminentor
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%
Loan Butler
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Axo Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere! as
Ferratum
Besøke
Lån opptil 20.000 Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr dsadsd
Folkia
Besøke
Lån opptil 20.000 Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr sdad
Ikano
Besøke
Lån opptil 400.000 Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % avhengig av individuell kredittvurdering.  Priseksempel:
Eff. rente 14,88 %, 115 000 o/7 år. Kostnad: 65 781. Totalt: 180 781.
kreditt lån


Om å søke lån.

Vet du åssen det er med prosessen av å søke lån? Det er enklere enn man tror. Aller først så sjekker du ut et lånefirma og velger det du mener er best.

Klikk her for å lese artikkelen

Få lån enklere

Les om forskjellige tips for å enklere få lån. Bor du hjemme hos foreldrene dine? Da er dette et pluss, siden det betyr at du ikke betaler leie til leilighet.

Klikk her for å lese artikkelen

   

En god søknad.

De fleste av oss har en slik brutto inttekt, men få bor fortsatt hos foreldre og familie. Refinansieringslån og forbrukslån er vanskeligere å få.

Klikk her for å lese artikkelen

Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Når du skal låne penger

Rentene er gjerne høyere i et forbrukslån, men det er nettopp fordi banken ikke har et hus eller en bil den vil ha pant i, og kan selge på tvangssalg..

Klikk her for å lese artikkelen

Hvor mye du kan låne

Du kan selv finne ut av hvor mye låneevne du har ved å sette opp et enkelt budsjett. Det er mange maler på nettet, som du kan laste ned, og hvor du..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Krav til søker

Ved alle forbrukslån er det et krav til inntekt, noe som vil si, du skal tjene minst x kroner i året for å få innvilget et lån ved den..

Klikk her for å lese artikkelen

Svar på søknad

Svar på søknaden gir det enten et avslag eller en innvilget søknad, det kan også komme et kontratilbud hvor du får tilbud om et større eller..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Søknadsprosessen

Når du signerer lånesøknaden gir du samtidig banken lov til å innhente offentlige opplysninger om deg selv, som er relevante for lånesøknaden...

Klikk her for å lese artikkelen

Utbetaling av pengene dine

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker..

Klikk her for å lese artikkelen