Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken må være en bank du bruker, har visa mastercard hos og får inn inntekt og bruker til og ta ut og sette inn penger. Har du ikke dette kan du ordne deg en bank og etter et halvt år spørre de om du kan få lån. Banker det er snakk om her er f.eks Sparebanken Din, , Sør, Sparebank 1 etc. De fleste lånefirmaer som bare er der for å låne ut penger har høyere renter og dette er dyrere.

Hvis du ikke får lån hos en bank f.eks din lokale bank kan du alltids prøve å låne fra et mindre firma. Kjøper du da bolig kan du bruke det til å legge i skjemaet til din bank noe som kan øke dine sjanser for å få lån, da du bruker boligen til sikkerhet. Banken, din lokale, vil da enklere gi deg lån og du kan da bruke det du får av banken til å betale det mindre lånefirmaet som har større renter enn din bank og på den måten slipper du billigere unna.

billigere laan

Hva vil du bruke lånepengene til? Du kan gamble på casino, oddsen hestetipping, lotto. Du kan om du vil bruke pengene på dette men du bør ha en viss kunnskap innen gambling om du virkelig sjanser på dette. Vurderer du dette bør du tenke deg godt gjennom. Hvis du investerer har du større sjans å få tilbake noe som kan få deg til å betale mer til lånefirmaene du skylder slik at du da kommer billigere unna.

 

Du kan alltids ta deg en reise med forbrukslån, kjøpe klær eller ordne opp i ditt hus. Bolig lån lønner seg da du kan alltids selge dette og tjene på det i fremtiden, før det kan du leie ut boligen(e) og tjene på dettte også, så huslån, boliglån er en veldig så bra investering. Refinanseringslån er bra om du har en stor gjeld, du bør da alltid først prøve åå få lån hos din lokale bank først. Bil lån kan være bra da biler ofte blir ødlagt og dette kan selges også i fremtiden. Du kan ta opp lån og investere i aksjer selv om dette er en risikabel business.Er du ung er sjansene små for at du får et stort lån, du bør være over 20, ha en fast jobb men ikke nødvendig og tjene minst 180.000 i må i året, etter skatt. Når du låner er det viktig om du vil slippe høye gebyrer og renter at du betaler i tide, altså ikke vente mer enn du må. Betaler du alltid i tide eller litt i forkant vil du klare å minske en god del og du slipper dermed å betale mye mer. Dette er fordi at når du betaler inn før du får regningene eller alltid i tide så slipper du ikke bare purregebyr men at rentene og gebyrene blir høyere. Husk derfor at du bør betale inn litt før regningene kommer. Hos hvert lånefirma står det dato valg, der du kan velge hvilke dato du vil ha regningene per mnd. Betal da en uke eller 2 før regingene kommer og du vil merke at du betaler da mindre enn det du gjorde før.

Vår side lister lånefimaer som er mer populære slik at rentene er mindre. Finner du ikke et bra nok tilbud anbefaler vi deg i å søke mer på internett. Rentene øker dess lengre tid du bruker til å tilbakebetale lånet på.

Låne penger, siste nytt & internett.

Norge er et land som er kjent for å ta mye lån. Det meste er forbrukslån men det kan også være huslån eller refinanseringslån. Grunnen til det er ofte at nordmenn er vant med penger og regner med å enkelt tilbakebetale pengene fra et lån. Land derimot som Hellas er mindre kjent for å ta opp lån, dette mest fordi det har vært en del svindel i økonomien der og prisene er for store. USA ligner veldig på Norge når det gjelder lån livstilen. Når internett kom så økte dette, det var ikke lenger lokale banker som var løsningen men firmaer som åpent reklamerte dette online. Reklamene dukker opp ofte og man blir mer fristet til å ta opp lån enn vanlig.

På internett kan man få et lån innen timer. Man legger enkelt en søknad med fødselsnummer og annen informasjon og vips! Så har du fått et lån. Dessverre er det mange spillegale og mennesker som er avhengighe av narkotika som misbruker lån til de formål, utenom dette mener vi lånefirmaer bør ha rett til å reklamere med lån uten å få betingelser. Hvem vet, kanskje i fremtiden så kommer det mer sperringer hos folk som har disse vanskelighetene som da kan hindre de til å ta opp lån, akkuratt som de som har hatt inkasso, slik at lånene blir brukt mer konstruktivt enn før.

I siste tider, siste året, har lån fått mer negativ omtale da lånefirmaene menes å ha markedsført mer direkte i økte kvantum og forbrukere og andre organisasjoner som jobber for forbrukere sa ifra om dette slik at reklamer med "raske lån" og en del andre temaer innen lån blir definert som ulovlig. Det som er sikkert er at lån er her for å bli og selv om det kommer hindringer for noen lånefirmaer så tviles det på at det har så stort innvirkning.

Super Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.
Eminentor
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%
Loan Butler
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Axo Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere! as
Ferratum
Besøke
Lån opptil 20.000 Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr dsadsd
Folkia
Besøke
Lån opptil 20.000 Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr sdad
Ikano
Besøke
Lån opptil 400.000 Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % avhengig av individuell kredittvurdering.  Priseksempel:
Eff. rente 14,88 %, 115 000 o/7 år. Kostnad: 65 781. Totalt: 180 781.
kreditt lån


Om å søke lån.

Vet du åssen det er med prosessen av å søke lån? Det er enklere enn man tror. Aller først så sjekker du ut et lånefirma og velger det du mener er best.

Klikk her for å lese artikkelen

Få lån enklere

Les om forskjellige tips for å enklere få lån. Bor du hjemme hos foreldrene dine? Da er dette et pluss, siden det betyr at du ikke betaler leie til leilighet.

Klikk her for å lese artikkelen

   

En god søknad.

De fleste av oss har en slik brutto inttekt, men få bor fortsatt hos foreldre og familie. Refinansieringslån og forbrukslån er vanskeligere å få.

Klikk her for å lese artikkelen

Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Når du skal låne penger

Rentene er gjerne høyere i et forbrukslån, men det er nettopp fordi banken ikke har et hus eller en bil den vil ha pant i, og kan selge på tvangssalg..

Klikk her for å lese artikkelen

Hvor mye du kan låne

Du kan selv finne ut av hvor mye låneevne du har ved å sette opp et enkelt budsjett. Det er mange maler på nettet, som du kan laste ned, og hvor du..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Krav til søker

Ved alle forbrukslån er det et krav til inntekt, noe som vil si, du skal tjene minst x kroner i året for å få innvilget et lån ved den..

Klikk her for å lese artikkelen

Svar på søknad

Svar på søknaden gir det enten et avslag eller en innvilget søknad, det kan også komme et kontratilbud hvor du får tilbud om et større eller..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Søknadsprosessen

Når du signerer lånesøknaden gir du samtidig banken lov til å innhente offentlige opplysninger om deg selv, som er relevante for lånesøknaden...

Klikk her for å lese artikkelen

Utbetaling av pengene dine

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker..

Klikk her for å lese artikkelen