Forbrukslån

Kjeder deg? Vil ha noe å finne på? Listen nedenfor er perfekt for forbrukslån. Gjør hva du vil med pengene, ta opp et lån idag! Mange går rundt å vil finne på noe morsomt men har ikke råd til å betale for det de vil gjøre. Et forbrukslån er akkuratt det, et lån man tar opp for å bruke på hverdagslige ting, som f.eks kino, fest, reise etc. Forbrukslån er forsåvidt ikke så billige lån og det er heller ingen sikkerhet bak de.

 

Forbrukslån er et av de mest brukte lånetilbudene på nett og brukes mest blant ungdommer i alder 18-24. Når man søker så pleier det å vise til at det er værre å ha allerede lån fra før av på lånesøknaden. Men det er derimot viktig at du opplyser alt det som er. Bor du hos foreldrene dine er det enklere å få lån, da du ikke betaler husleie, eller ihvertfall så er det antatt som det. Mange mener at forbruslån er sløsing, og på en måte så er det det, om du ikke har noen sikkerhet bak deg, som inntekt eller fremtidlig inntekt av en en gangs tilfelle, kan slike lån bli ganske dyre. Vi anbefaler dermed at du før du tar opp lån ihvertfall vet hvordan du skal betale tilbake lånet da inkasso kan bli ganske dyrt. Forbrukslån er det lånet som blir lånt av mest blant ungdommer fra 18 til alder 50. Slike lån går som oftest til ferie, reise innenlands eller utendlands, til aktiviteter som innebærer mer hobby og ofte så tas de opp spontant, så det kan være lurt å tenke litt på forkant om dette og hva du egentlig vil pengene skal gå til. Mange låner til pengespill noe som dessverre ikke er det lureste. Forbrukslån finner du hos oss, listet på vår side blant lånefirmaene nedenfor. Går du på skole anbefaler vi deg istedenfor å ta opp lån rundt det med utdanning, som lånekassen, da dette er mye billigere og greiere å ha med.

Forbrukslån brukes som oftest på ulike shopping ting som: Klær, mange kjøper sko og klær med forbrukslån. Dette har ingen sikkerhet, mao. dette kan ikke selges videre og tjene opp nesten samme sum som kjøpesummen. Andre spiller på casino eller investerer i aksjer, noe som er risikabelt. Noen drar på reise mens andre bruker pengene rolig på hverdagslige ting. Klikk her for å lese mer om forbrukslån.

Vi ønsker deg lykke til med lånet!

Super Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.
Eminentor
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%
Loan Butler
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Axo Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere! as
Ferratum
Besøke
Lån opptil 20.000 Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr dsadsd
Folkia
Besøke
Lån opptil 20.000 Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr sdad
Ikano
Besøke
Lån opptil 400.000 Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % avhengig av individuell kredittvurdering.  Priseksempel:
Eff. rente 14,88 %, 115 000 o/7 år. Kostnad: 65 781. Totalt: 180 781.
kreditt lån


Om å søke lån.

Vet du åssen det er med prosessen av å søke lån? Det er enklere enn man tror. Aller først så sjekker du ut et lånefirma og velger det du mener er best.

Klikk her for å lese artikkelen

Få lån enklere

Les om forskjellige tips for å enklere få lån. Bor du hjemme hos foreldrene dine? Da er dette et pluss, siden det betyr at du ikke betaler leie til leilighet.

Klikk her for å lese artikkelen

   

En god søknad.

De fleste av oss har en slik brutto inttekt, men få bor fortsatt hos foreldre og familie. Refinansieringslån og forbrukslån er vanskeligere å få.

Klikk her for å lese artikkelen

Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Når du skal låne penger

Rentene er gjerne høyere i et forbrukslån, men det er nettopp fordi banken ikke har et hus eller en bil den vil ha pant i, og kan selge på tvangssalg..

Klikk her for å lese artikkelen

Hvor mye du kan låne

Du kan selv finne ut av hvor mye låneevne du har ved å sette opp et enkelt budsjett. Det er mange maler på nettet, som du kan laste ned, og hvor du..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Krav til søker

Ved alle forbrukslån er det et krav til inntekt, noe som vil si, du skal tjene minst x kroner i året for å få innvilget et lån ved den..

Klikk her for å lese artikkelen

Svar på søknad

Svar på søknaden gir det enten et avslag eller en innvilget søknad, det kan også komme et kontratilbud hvor du får tilbud om et større eller..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Søknadsprosessen

Når du signerer lånesøknaden gir du samtidig banken lov til å innhente offentlige opplysninger om deg selv, som er relevante for lånesøknaden...

Klikk her for å lese artikkelen

Utbetaling av pengene dine

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker..

Klikk her for å lese artikkelen