Huslån

Trenger du å fikse på huset? Skifte tak? Ordne med peisen? Da kan et lån fra en av lånefirmaene nedenfor være perfekt! Mange trenger å få pusset opp huset, men pengene er ikke alltid der til å strekke til. Gjør det du selv, mao. arbeidet, vil det være billigere, men ikke alle har ferdighetene slik at man må leie profesjonelle noe som øker prisen.

Å skifte og pusse på huset kan for noen være kjedelig, mens andre elsker det og synes det er morro å drive med. Når du fikser huset vil du føle deg bedre da det som er rundt deg også er bedre. Du kan fikse badet, noe som er lønnsomt, da kjøkken og bad er de rommene som er viktigst og som er mest med på å øke eller synke verdien i en bolig eller hus.

 

Du kan male ute, enten for utseende eller om treet begynner å bli dårlig. Vi anbefaler at du finner deg en maler da det er viktig å ha huset seende fint ut, også innvendig. Husk at den perioden du pusser opp huset kan det være lurt, om ikke du gjør jobben selv, å ta seg en ferie, da kan det være lurt med forbrukslån, for enten bare deg, din kjæreste eller familie. Andre ting du kan gjøre rundt detmed huset er at du kan skifte golv. Et hus som blir fikset opp for 500.000 kan øke i verdi helt x 2 eller tilogmed x 3. Anbefaler alltid å pusse huset og fikse det før man selger det, enten dette er hus leilighet eller kjeller.

huslån artikkel

Du kan grave rundt i området rundt huset så du kan få større areal og da større plen, som kan brukes til å lage en hage som gjør det finere rundt huset og som selvfølgelig øker verdien i huset eller boligen. Huslån anbefales gom dere er to i familien er dette bedre å søke lån med da det øker sjansene for å få lån.

Super Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.
Eminentor
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%
Loan Butler
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Axo Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere! as
Ferratum
Besøke
Lån opptil 20.000 Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr dsadsd
Folkia
Besøke
Lån opptil 20.000 Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr sdad
Ikano
Besøke
Lån opptil 400.000 Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % avhengig av individuell kredittvurdering.  Priseksempel:
Eff. rente 14,88 %, 115 000 o/7 år. Kostnad: 65 781. Totalt: 180 781.
kreditt lån

 

Om å søke lån.

Vet du åssen det er med prosessen av å søke lån? Det er enklere enn man tror. Aller først så sjekker du ut et lånefirma og velger det du mener er best.

Klikk her for å lese artikkelen

Få lån enklere

Les om forskjellige tips for å enklere få lån. Bor du hjemme hos foreldrene dine? Da er dette et pluss, siden det betyr at du ikke betaler leie til leilighet.

Klikk her for å lese artikkelen

   

En god søknad.

De fleste av oss har en slik brutto inttekt, men få bor fortsatt hos foreldre og familie. Refinansieringslån og forbrukslån er vanskeligere å få.

Klikk her for å lese artikkelen

Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Når du skal låne penger

Rentene er gjerne høyere i et forbrukslån, men det er nettopp fordi banken ikke har et hus eller en bil den vil ha pant i, og kan selge på tvangssalg..

Klikk her for å lese artikkelen

Hvor mye du kan låne

Du kan selv finne ut av hvor mye låneevne du har ved å sette opp et enkelt budsjett. Det er mange maler på nettet, som du kan laste ned, og hvor du..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Krav til søker

Ved alle forbrukslån er det et krav til inntekt, noe som vil si, du skal tjene minst x kroner i året for å få innvilget et lån ved den..

Klikk her for å lese artikkelen

Svar på søknad

Svar på søknaden gir det enten et avslag eller en innvilget søknad, det kan også komme et kontratilbud hvor du får tilbud om et større eller..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Søknadsprosessen

Når du signerer lånesøknaden gir du samtidig banken lov til å innhente offentlige opplysninger om deg selv, som er relevante for lånesøknaden...

Klikk her for å lese artikkelen

Utbetaling av pengene dine

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker..

Klikk her for å lese artikkelen