Strengere med å ta opp lån

Siden ca. 2008 begynte lånefirmaer og nettsider som promoterer lån på nett til å øke voldsomt, til den grad at mange ble gjeldsslaver eller at andre hadde mindre penger da nedbetaling av lånene ble for mange. Dette økte spesielt rundt 2008 og flere og flere tok opp lån på nett, Norge toppet statistikken over land som hadde mest lån.

Noe av pengene ble brukt til spilling, andre til forbruk og regjeringen begynte å merke dette mer og mer til også at media kom opp med dette i form av "Luksusfellen" og andre programmer som tok opp problematikken over det med lån og hvor enkelt det er å skaffe seg lån. Fra ifjor begynte staten å regulere lånefirmaer, nettsider og de som formidler lån, slik at en del regler kom opp ang. markedsføring av kredittlån på nett. Dette gjorde at reklamene for lån ble mindre enn før, og mao. færre lån ble tatt opp. Lån kan være farlig for de som ikke har en sikker inntekt for ikke å si høy nok til å enkelt betale ned lån når det trengs. Når det gjaldt de spilleavhengige, da Norge er et land som igjen topper statistikken over flest spilleavhengige, som bruker hundrevis av tuseneer til online gambling, var dette en god nyhet da fristelsen for å ta opp lån og spille er for mange stor.

Nå kommer staten med ny regulering innenfor lån generelt, det handler om at de som søker for å få lån online vil få mer begrensede muligheter for å kunne ta opp lån. Det blir stilt høyere krav til søknaden og det blir vanskeligere å få tatt opp lån. Nedbetalingstid kan ikke overstige 5 år og inntektene til husholdningen må være store nok til at det via søknaden kan forstå at man enkelt kan betale ned lån(ene). Dette blir gjort om til virkelighet fra Januar 2019 men det vil ta litt tid før disse nye reglene kommer og blir synlige overalt, kanskje i Juni eller slutten av 2019.

Super Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %. strengere med lån online
Eminentor
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69% nye regler innen lån
Loan Butler
Besøke
Lån opptil 500.000 Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.
Axo Finans
Besøke
Lån opptil 500.000 Lån med et enkelt skjema til 10 banker og få svar raskere og enklere! as
Ferratum
Besøke
Lån opptil 20.000 Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr dsadsd
Folkia
Besøke
Lån opptil 20.000 Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 279 kr, effektiv rente 243%, beløp å tilbakebetale 9 764 kr sdad
Ikano
Besøke
Lån opptil 400.000 Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % avhengig av individuell kredittvurdering.  Priseksempel:
Eff. rente 14,88 %, 115 000 o/7 år. Kostnad: 65 781. Totalt: 180 781.
kreditt lån


Om å søke lån.

Vet du åssen det er med prosessen av å søke lån? Det er enklere enn man tror. Aller først så sjekker du ut et lånefirma og velger det du mener er best.

Klikk her for å lese artikkelen

Få lån enklere

Les om forskjellige tips for å enklere få lån. Bor du hjemme hos foreldrene dine? Da er dette et pluss, siden det betyr at du ikke betaler leie til leilighet.

Klikk her for å lese artikkelen

   

En god søknad.

De fleste av oss har en slik brutto inttekt, men få bor fortsatt hos foreldre og familie. Refinansieringslån og forbrukslån er vanskeligere å få.

Klikk her for å lese artikkelen

Billig lån

Istedenfor å låne hos lånefirmaer som bare er der for lån, kan du gå til din lokale bank der de gir bedre betingelser i lån. Denne banken..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Når du skal låne penger

Rentene er gjerne høyere i et forbrukslån, men det er nettopp fordi banken ikke har et hus eller en bil den vil ha pant i, og kan selge på tvangssalg..

Klikk her for å lese artikkelen

Hvor mye du kan låne

Du kan selv finne ut av hvor mye låneevne du har ved å sette opp et enkelt budsjett. Det er mange maler på nettet, som du kan laste ned, og hvor du..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Krav til søker

Ved alle forbrukslån er det et krav til inntekt, noe som vil si, du skal tjene minst x kroner i året for å få innvilget et lån ved den..

Klikk her for å lese artikkelen

Svar på søknad

Svar på søknaden gir det enten et avslag eller en innvilget søknad, det kan også komme et kontratilbud hvor du får tilbud om et større eller..

Klikk her for å lese artikkelen

   

Søknadsprosessen

Når du signerer lånesøknaden gir du samtidig banken lov til å innhente offentlige opplysninger om deg selv, som er relevante for lånesøknaden...

Klikk her for å lese artikkelen

Utbetaling av pengene dine

Du hadde sikkert en eller annen årsak til at du ville låne penger i utgangspunktet, og nå er tiden inne til å komme i mål. Noen kredittbanker..

Klikk her for å lese artikkelen