Huslån

Trenger du å fikse på huset? Skifte tak? Ordne med peisen? Da kan et kredittlån fra en av lånefirmaene nedenfor være perfekt! Mange trenger å få pusset opp huset, men pengene er ikke alltid der til å strekke til. Gjør det du selv, mao. arbeidet, vil det være billigere, men ikke alle har ferdighetene slik at man må leie profesjonelle noe som øker prisen.

Å skifte og pusse på huset kan for noen være kjedelig, mens andre elsker det og synes det er morro å drive med. Når du fikser huset vil du føle deg bedre da det som er rundt deg også er bedre. Du kan fikse badet, noe som er lønnsomt, da kjøkken og bad er de rommene som er viktigst og som er mest med på å øke eller synke verdien i en bolig eller hus.

Du kan male ute, enten for utseende eller om treet begynner å bli dårlig. Vi anbefaler at du finner deg en maler da det er viktig å ha huset seende fint ut, også innvendig. Husk at den perioden du pusser opp huset kan det være lurt, om ikke du gjør jobben selv, å ta seg en ferie, da kan det være lurt med forbrukslån, for enten bare deg, din kjæreste eller familie. Andre ting du kan gjøre rundt detmed huset er at du kan skifte golv. Et hus som blir fikset opp for 500.000 kan øke i verdi helt x 2 eller tilogmed x 3. Anbefaler alltid å pusse huset og fikse det før man selger det, enten dette er hus leilighet eller kjeller.

huslån artikkel

Du kan grave rundt i området rundt huset så du kan få større areal og da større plen, som kan brukes til å lage en hage som gjør det finere rundt huset og som selvfølgelig øker verdien i huset eller boligen. Huslån anbefales gom dere er to i familien er dette bedre å søke lån med da det øker sjansene for å få lån.