Refinansieringslån

Har du mye i gjeld og trenger å betale tilbake noe av dette? Da kan refinansieringslån fungere utmerket! Legg merke til at det aller beste å gjøre er å gå til din lokale bank for å se om du kan få et slikt lån der. Da får du lavere rente og betaler mao. mye mindre på lånet enn om du skulle søkt via et av våres lånefirmaer. Om du ikke får lån eller velger å ikke gå til din lokale bank, så se listen vår nedenfor.

Å skylde penger er både lite givende for økonomien samt at det stresser en psykisk. Derfor er det viktig å gjøre noe med saken, om man har kommet i knipen med å skylde penger. Refinansieringslån betyr det med at man da , la oss si skylder 50.000 NOK, tar opp et lån på 60.000 NOK og betaler utgiftene på lånet og selve lånene. Da har mna bare et lån å forholde seg til noe som er enklere og mer oversiktelig. Du får da bare en regning i måneden og gjennomsnitts pris på et slikt lån vil være 2000kr per måned i regningsutigifter. Det er bedre enn 6 lån på 800kr per stk. Når du søker for å få refinansieringslån så må du skrive ned alle skyldige lånebeløp som det er, ellers kan du risikere å ikke få lån. Les her om hvordan du enklere kan få lån.

Nedbetaling av lån

Refinansieringslån er ikke veldig enkelt å få innvilget, da man har som rykte å skylde penger, men er gull verdt om man først får ordnet dette. Mna kan velge antall år man vil betale tilbake lånet på, alt fra 5 til 20år er der som mulighet. Dess mindre år dess større sjansene for å få innvilget lånet hos lånefirmaer.