Reiselån

Vil du dra på ferie? Langt vekk fra kalde vintre i Norge? Da kan et kredittlån fra firmaene listet her være akkuratt det du trenger! Ferie kan koste opp mot 10.000 for en ukes periode eller 20.000 for en 2 ukers, ca. Slike lån er enkle å ta opp om man har inntekt fra før av og ikke noe lån fra før av. Nesten alle lånefirmaer vil godkjenne slike lån så ferien venter på lur!

Vil du dermed på en stor reise, som USA, så trenger du minst 50.000 NOK. Om ikke mer. Om du har sikkerhet bak deg, som hus, eller leilighet er det enklere å ta opp lån og få søknaden innvilget. Husk at du trenger lommepenger, penger til mat og til litt shopping. Turen pleier å koste til Spania f.eks 1000kr hos Norwegian under sommertider, men en charter kan fort på 2 uker koste 30.000 NOK. Det er alltid billigst å kjøpe fly separert og så hotell, istedenfor å gå til selve firmaer som reklamerer som Hotels.com så kan det lønne seg å søke på nett etter hotellet, kontakte de direkte og få det billigere på den måten. Om du lurer på hvor mye du kan låne sjekk ut denne artikkelen.

Reiselån

Reiselån blir mest tatt opp i sommertider og vintertider, da det er da folk flest ferierer. Tar du opp lånet i andre sesonger enn da kan det av og til være at du får bedre lån, samtidig også vil flybillett og hotell koste mye mindre enn om ikke. Reiselån blir mest tatt opp av eldre fra en alder av 30 til 60 år. Husk at om du har avbestilling på fly og hotell så er det lurt da du kan få pengene tilbake om du skifter mening. Reiselån er et lån opp til 50.000 NOK da de fleste reiser en 2 ukers periode noe som tilsier at man ikke trenger så altfor mye penger i en så kort periode.